El Futsal Aliança s'enfrontarà al Barça a la final a quatre de la Copa Catalunya

La fase final de la competició se celebrarà els dies 10 i 11 de setembre a Sabadell

Futsal Aliança Sènior A

El Futsal Aliança Mataró ja té rival per als quarts de final de la Copa Catalunya: ni més ni menys que el Barça Lassa. D'entre els dos equips de la Primera Divisió Nacional que podia tocar (també hi havia l'Industrias Santa Coloma), el Barça és el més fort de tots. Per no dir la gran temporada que han disputat els d'Andreu Plaza, aconseguint el triplet de Lliga, Copa d'Espanya i Copa del Rei.

Serà la segona vegada que el primer equip del Futsal Mataró i el primer equip del Barça s'enfronten en partit oficial. L'any 2009, tots dos conjunts van jugar també la semifinal de la Copa Catalunya. En aquell partit, el resultat final va ser de 5 a 0 a favor blaugrana, equip que tenia, entre altres, jugadors de la talla de Javi Rodríguez o Fernandao. "Que et toqui el Barça és que et toqui la grossa", apunta en David Rivera, coordinador del Futsal. "Està clar que serà gairebé impossible arribar a la final, però jugar aquest partit és brutal", afegeix. Ara tocarà asseure's per parlar amb els sponsors i aprofitar el màxim aquesta oportunitat, ja que el partit serà televisat i donarà molta visibilitat al club. I sobretot, moure tota l'afició fins a Sabadell perquè gaudeixi de la gran festa que serà el partit.

La "Final Four" se celebrarà a al pavelló Sabadell Nord, que compta amb 1.500 localitats, els dies 10 i 11 de setembre. El dimarts 10 tindran lloc les semifinals masculines (FS Salou - Industrias Santa Coloma, Futsal Aliança Mataró - Barça), mentre que el dimecres 11 es jugaran les dues finals, la masculina (amb els guanyadors de les semifinals) i la femenina (CFS Eixample - AE Penya Esplugues).

Dimarts 10 de setembre

19 h FS Salou - Industrias Santa Coloma

21.15 h Futsal Aliança Mataró - Barça

Dimecres 11 de setembre

19 h CFS Eixample - AE Penya Esplugues

21.15 h 1r semifinalista - 2n semifinalista

Futsal Aliança Mataró - Cerdanyola

Els mataronins es van classificar per jugar la fase final del campionat el maig de 2019 després de 10 anys sense arribar-hi. Va ser la victòria contra el FS Cerdanyola, equip de Segona B, la que va donar als vermells el bitllet per a la gran cita.