El Juvenil A del Ciutat de Mataró és nou equip de Divisió d'Honor

Els mataronins aconsegueixen l'ascens després de guanyar el Blanesport en els "play off"

Juvenil A Ciutat de Mataró

El Juvenil "A" del Ciutat de Mataró va assolir el diumenge passat l'ascens a Divisió d'Honor de cara a la següent temporada. L'equip entrenat per Carlos Camacho, Adrián Bazaga i Angel Robles "Gigi" va desplaçar-se a Quart per jugar l'eliminatòria del playoff per l'ascens davant el campió del grup 1, el Blanesport. Es tractava d'un rival molt complicat, ja que va guanyar la seva lliga amb només una derrota i va ser l'equip més golejador de la categoria.

Com ja era d'esperar, es va viure un partit molt intens, amb tots dos conjunts donant-ho tot i pressionant forts. La primera part va estar molt igualada, però la tranquil·litat dels de Blanes enfront de la precipitació dels mataronins, va fer que s'avancessin en el marcador. Com a resposta, els groc i negres van anar entrant en partit i creant ocasions, però el porter rival va fer la feina aturant fins a 4 ocasions molt clares. Però l'empat va arribar amb un xut fort d'Abel Rangel des del córner, el quan va tocar un jugador rival aconseguint sorprendre el porter.

A la represa, ja amb menys pressió, el Ciutat de Mataró va sortir més concentrat i dominant el partit. Una bona jugada entre Rangel i Andrés va propiciar el segon gol i va avançar els groc i negres, esclatant l'eufòria a les grades. Però encara quedava partit i calia estar atent. Pol Piñol va ser decisiu a la porteria, negant al Blanes les ocasions d'empatar. Aleshores, José Guijarro va convertir un xut de córner que va entrar per tot l'escaire. Quan faltaven només 5 minuts, els mataronins tenien l'ascens a tocar i calia mantenir la diferència. Però encara faltaria un últim gol, en què van aprofitar una contra de David Caro per marcar el definitiu 4-1. El xiulet final va portar a la consegüent festa de l'equip amb l'afició que va desplaçar-se fins a Girona, i que va animar des del minut 1 aportant un gran ambient durant tot el partit.

Ciutat de Mataró 4 - 1 Ballesport

Juvenil "A" Ciutat de Mataró: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca, Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana.
Entrenadors: Carlos Camacho, Adrián Bazaga i Angel Robles "Gigi"