Títol de lliga i ascens del sènior B del Futsal Inlingua Mataró

Els vermells aconsegueixen la fita en la darrera jornada del campionat

Sènior B futsal aliança

El passat cap de setmana el sènior B del Futsal Inlingua Mataró es va proclamar campió de 1a Catalana després de superar el Sant Andreu per un contundent 6 a 0. Amb això, els mataronins assoleixen l’ascens directe a la Divisió d’Honor Catalana, sumant tres ascensos en els quatre últims anys.

Els autors dels gols del partit van ser Israel David, Mamadou Ceesay i Dani Baño. Aquest últim en va fer 4 i ha finalitzat la lliga sent el màxim golejador de la categoria amb 50 gols, amb una mitjana de 2 gols per partit.

El conjunt mataroní entrenat per David Rivera i format íntegrament per jugadors formats al planter ha acabat amb 59 punts, 18 victòries, 5 empats, 3 derrotes i ha estat el màxim golejador amb 141 gols i el menys golejat amb 61 gols.

L'equip

PLANTILLA: Amar Ceesay, Pau Bassa, Dani Baño, Mamadou Ceesay, Borja Bou, Nicky Dedeu, Pol Costa, Arnau López, Pablo Fernández, Israel David, Xavi Villarin, Gerard Sanchez, Guillem Serrea, Alvaro López, Alagi Touré, Llibert Canal i Joel Ciscar, Victor Galera.
COS TÈCNIC: David Rivera (entrenador), Carles López (segon entrenador.