La victòria els retorna la tercera plaça

Queda una jornada i l'Aliança necessita els 3 punts per assegurar la Copa del Rei

Futsal Aliança Mataró - Manresa

Una gran primera part dels mataronins va pràcticament sentenciar el partit. Amb un xut llunyà, Alex del Barco va encetar el marcador, i el van seguir Pol Novo, Llibert Canal i Oriol López. Els locals sumaven un 4-0, però el Salou va aconseguir apuntar-se un tant abans d’arribar al descans (4-1).

A la represa, el Salou no va aconseguir generar prou perill, i un gol de Joan Ciscar va col·locar el definitiu 5 a 1 al marcador.

Amb la victòria, i la derrota de l’Escola Pia Sabadell davant del líder, el Futsal Alinaça Mataró recupera la tercera plaça, que dóna accés a jugar la Copa del Rei la temporada vinent. Per mantenir-la, només depenen d’ells mateixos i necessitaran sumar 3 punts en la darrera jornada de lliga enfront del Pallejà.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 5 – 1 SALOU

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernández, Oriol López (1), Alex del Barco (1), Alejandro Medina, Llibert Canal (1), Joel Ciscar (1), Miquel Soler, Pol Novo (1), Pau Bassa, Pol Tolrà, Mamadou Ceesay, Alagi Kambon.