Victòria que apropa el femení del Futsal Aliança al títol

Si es proclamen campiones de lliga, les vermelles assolirien l’ascens a la Divisió de Plata

Futsal Aliança Mataró - Caldes

Les mataronines van encetar el marcador avançant-se al minut 2, tot i que va ser per un gol en pròpia porteria de l’equip local. Dos minuts més tard, les barcelonines van arreglar l’error empatant el partit. Amb aquest, el Cornellà va optar per tancar-se darrere, dificultant al conjunt mataroní trobar espais per atacar.

A la represa la tònica no canviaria, però l’esforç i la insistència de l’Aliança va propiciar l’1 a 2 amb gol de Geraldine Gama, a només 5 minuts pel final. Amb la intenció d’aconseguir almenys l’empat, el Cornellà va fer un pas endavant, i les de Mataró ho van aprofitar per sentenciar amb un gol de Maria Rius que sumava l’1 a 3 en l’electrònic.

Amb la victòria d'aquesta setmana, el Futsal Aliança femení ha fet un pas més cap al gran objectiu. Ara, falta guanyar un dels dos partits que queden. El primer intent serà a casa contra el Santa Coloma, equip que es juga la permanència.

CORNELLÀ 1 - 3 FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

FUTSAL ALIANÇA:  Mireia Neddermann, Maria Espinar , Sara Cayuela, Irene Garcia, Marta Cuquet, Naima Reixach, Aina Moya, Cristina Vazquez, Geraldine Gama (1), Maria Rius (1), Carla Tortajada, Anna Munné, Ariadna Bosch.