El Futsal Aliança Mataró recupera la tercera plaça

Caldrà consolidar-la guanyant el pròxim partit a casa contra l'Escola Pia Sabadell, el seu perseguidor

Futsal Aliança Mataró - SegorbeSetmana rodona del Futsal Aliança Mataró que va guanyar 4 a 6 a la complicada pista de l’Hospitalet, després de superar entre setmana el Premià de Mar per 0 a 9 en els vuitens de final de Copa Catalunya.

Igual que en la jornada anterior, els vermells van haver de superar una remuntada per endur-se els valuosos 3 punts. Després d’un bon inici, els locals es van avançar al marcador amb un 2 a 0. Alex del Barco va encarregar-se de retallar diferències, però els de casa van contestar ràpidament marcant el 3 a 1. Abans d’arribar al descans, Oriol López de penal va fer el 3 a 2.

A la represa, el matx va canviar de dinàmica i l’Aliança va agafar les rendes del joc. Oriol López va fer l’empat a partir d’una pilota morta dins l’àrea i ell mateix va aconseguir el 3 a 4 en culminar una jugada a pilota aturada. Després, va ser Pol Tolrà qui, amb una gran passada de Medina amb el cap, va col·locar el 3 a 5 en l’electrònic. Gràcies a un doble penal, els locals van retallar diferències, però aleshores Medina va convertir una gran passada d’Isaac Fernández, el porter vermell, per sentenciar el partit.

HOSPITALET BELLSPORT 4 - 6 FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

FUTSAL ALIANÇA: Fernández, López (3), del Barco (1), Berlanga, Medina (1), Canal, Ciscar, Soler, Novo, Pares, Tolrà (1), Toure