El Futsal Aliança Mataró signa una gran remuntada

Els tres punts aconseguits els permeten continuar lluitant pels llocs de Copa del Rei

Futsal Aliança Mataró - Santa Coloma B

Tot i que el partit va començar igualat, dos errors locals van propiciar el 0 a 2 amb el qual s’arribava a la mitja part.

A la represa, els de Santa Coloma va pujar el 0 a 4 al marcador, complicant el matx pels vermells. Però lluny de deixar escapar el partit, un gol d’Oriol López encetava el marcador local, col·locant l’1 a 4. Després van ser Pol Tolrà, i tot seguit Berlanga, els encarregats d’aixecar la moral a l’equip, mentre un altre gol de López empatava el partit a 4.

L’Aliança estava endollat i l’embranzida no frenava. Dos gols, un d’Alex del Barco i un altre de Miquel Soler, feien un gir de 180º i donaven crèdit a la victòria. Més tard, Miquel Soler feia el 7 a 4, amb els de fora amb porter jugador sota els pals.

Un gol visitant retallava distàncies (7-5), però encara quedaven gols per sumar. Medina va fer el 8 a 5, mentre La Unión responia amb el definitiu 8 a 6, tancant una gran i ofensiva segona part.

Aquest dissabte 4 de maig l’equip té una sortida complicada a la pista de l’Hospitalet, un rival directe de la zona alta.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 8 – 6 LA UNIÓN

FUTSAL ALIANÇA: Fernández, López (2), del Barco (1), Berlanga (1), Medina (1), Canal, Ciscar, Soler (2), Chiheb, Pares, Tolrà (1), Ceesay