Victòria important del Futsal Aliança Mataró a Lleida

Els mataronins segueixen vius per aconseguir finalitzar entre els tres primers

Futsal Aliança Mataró - Canet

El Futsal Aliança Mataró va tornar de Lleida amb tres punts molt important si vol acabar entre els tres primers. De moment continua quart, però resten cinc jornades per aconseguir la fita. Però no depèn només d’ells, i aquesta jornada tots han complert en la lluita per la segona i tercera plaça.

El partit va començar igualat, fins al punt d’arribar al descans 1-1. Es van avançar els mataronins amb un xut potent des de fora l’àrea transformat per Llibert Canal, però els locals van respondre just abans del descans des de penal.

A la represa l’Aliança va dominar el matx i va agafar avantatge en posar-se de seguida 1-4, amb dos gols al segon pal de Medina i Alex del Barco finalitzant una jugada de pissarra. Després d’una pèrdua de pilota, els lleidatans pujaven el 2-4 a l’electrònic. Però els vermells van acabar sentenciant el partit amb dos gols de camp a camp, un d’Alex del Barco i l’altra de Rafa Berlanga, que les permetia tornar a casa amb tres punts més a la classificació.

FUTSAL CARAGOL LLEIDA 2 - 6 FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

FUTSAL ALIANÇA: Fernández, López, del Barco (2), Berlanga (1), Medina (2), Canal (1), Fernández, Ciscar, Soler, Novo, Pares, Tolrà.