Exhibició del Futsal Aliança Mataró davant el vigent campió

Sotmet 6-2 al Manresa en un autèntic partidàs

Futsal Aliança Mataró - Manresa

Gran partit del Futsal Aliança Mataró que va superar 6 a 2 al Manresa, el vigent campió, sumant tres punts molt importants que el consoliden en tercera posició i l’acosten a només dos punts de la segona plaça que ocupa precisament l’equip del Bages.  

Futsal Aliança Mataró - Manresa

El matx no va començar de la millor manera pels interessos mataronins, ja que van ser els visitants els que es va avançar primer en el marcador. Miquel Soler va fer l’empat després d’aprofitar el rebuig del porter manresà després d’un xut d’Oriol López,  però poc després els visitants es tornarien a avançar en una jugada afortunada. Abans del descans Medina va fer el 2 a 2 després d’una gran pivotada. 

Futsal Aliança Mataró - Manresa

A la represa els mataronins van fer tota un exhibició superant un rival que té una plantilla feta per lluitar per l’ascens i el títol.  Alex del Barco va fer el 3 a 2 gràcies a un fort xut de puntera que va entrar per l’escaire de la porteria rival i Oriol López va fer el 4 a 2 després d’una gran triangulació amb Llibert Canal. Amb aquest marcador i restant poc pel final els visitants van arriscar jugant amb porter jugador, i la veritat és que no els hi va sortir gaire bé, ja que van encaixar dos gols més. Alex del Barco va fer el cinquè després d’una recuperació de Rafa Berlanga i el porter local Isaac Fernandez va fer el definitiu 6 a 2 marcant de camp a camp aprofitant que no hi havia porter sota pals. 

Futsal Aliança Mataró - Manresa

Aquesta victòria de ben segur que serà un impuls anímic de cara al partit de dissabte que ve quan el Futsal Aliança Mataró visiti el líder de la categoria, el CCR Castelldefels entrenat pel mataroní Sito Rivera que fins ara només ha cedit tres empats. 

Futsal Aliança Mataró - Manresa

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – FS Manresa 6-2

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernández (1), Oriol López (1), Alex del Barco (2), Rafa Berlanga, Alejandro Medina (1), Llibert Canal , Azhar Chiheb, Joel Ciscar , Miquel Soler (1), Mamadou Ceesay, Alagi Kambon, Paquito Pares.

 

Victòria plàcida del femení del Futsal Aliança Mataró

Les mataronines golegen sense compassió el cuer de la categoria i tornen a ser coolíders
El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va fer bons els pronòstics i va superar amb facilitat (10-1) l’Esparreguera, el cuer de la categoria que després de 18 jornades de lliga només ha estat capaç de guanyar un partit.  A banda dels tres punts l’altra bona notícia és que el Futsal Pax Tarragona va empatar a la pista de les Corts  i perd el lideratge de la categoria que ara comparteixen el CN Caldes i el conjunt mataroní. 

Aquest cap de setmana l’Aliança sumarà els tres punts sense jugar davant el Salou que es va retirar de la competició, però tindrà els ulls posats a Tarragona on s’enfronten els seus dos rivals pel títol, l’equip local del Pax Tarragona i el CN Caldes. Tot el que no sigui una victòria visitant farà que les mataronines acabin la jornada líders en solitari restant només set jornades pel final. 

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – ESPARREGUERA  10-1

FUTSAL ALIANÇA:  Mireia Neddermann, Irene Garcia (1), Aina Moya (1), Naima Reixach, Cristina Vazquez (2), Ariadna Bosch, Anna Munné (1), Geraldine Gama (2), Maria Rius (2), Meritxell Ribas, Carla Tortajada (1), Marta Cuquet.