Victòria soferta del femení del Futsal Aliança Mataró

Guanya 2 a 0 contra el Vallseca abans de visitar el tercer classificat

Futsal femení

El femení del Futsal Aliança Mataró continua enllaçant bons resultats i aquest passat cap de setmana va derrotar per un ajustat 2 a 0 a l’Estel Vallseca de Barcelona, d’aquesta manera l’equip mataroní continua encapçalant la taula classificatòria empatat a punts amb el CN Caldes que també va guanyar.

Les mataronines van haver de patir fins al darrer minut per superar al sisè classificat.  Les mataronines que es van mostrar molt superiors no es van avançar en el marcador fins al minut 34’ de joc gràcies a un gol d’Anna Munné, el 2 a 0 definitiu se’l van fer en pròpia porta les visitants en el darrer minuts de joc.

Aquest diumenge a les 11:15 hores el Futsal Aliança té una sortida complicada a la pista del Futsal Pax Tarragona, tercer classificat i rival directe pel títol que té dos punts menys que el conjunt mataroní.  Per tant no hi ha marge d’error i tot el que no sigui sumar els tres punts pot complicar i molt l’ anhelat  ascens.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – ESTEL VALLSECA 2-0

FUTSAL: Mireia Neddermann, Sara Cayuela, Irene Garcia, Carla Tortajada, Ariadna Bosch, Naima Reixach, Maria Espinar, Marta Cuquet, Cristina Vazquez, Anna Munné (1), Maria Rius, Meritxell Ribas.