Derrota del Futsal Aliança Mataró que cau al sisè lloc

L'equip va començar guanyant però l'Escola Pia de Sabadell va remuntar clarament

Futsal Aliança Mataró - Sabadell

Segona derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró que va caure diumenge passat 5 a 2 a la sempre complicada pista de l’Escola Pia Sabadell. Els mataronins com la setmana anterior van fer una gran primera part, però aquesta superioritat no es va plasmar en el marcador i a la segona part els locals van ser superiors i es van emportar els tres punts que els permet superar als mataronins a la classificació. Els vermells són sisens classificats amb 23 punts, però tenen la segona plaça a només dos punts.

El partit va començar de manera immillorable amb el 0 a 1 d’Oriol López que culminava una jugada d’estratègia al segon pla. Tot seguit els locals van fer la igualada després d’aprofitar un errada defensiva mataronina, però abans  d’arribar als descans novament Oriol López va avançat al conjunt mataroní després d’una passada de Rafa Berlanga.

A la segona part els locals van sortir amb moltes ganes d’empatar el més aviat possible, i el 2 a 2 no va tardar gaire en arribar, una pèrdua de pilota dels mataronins en la zona de creació va permetre que els locals empatessin el partit i a partir d’aquí la balança es va decantar del cantó dels de casa. L’Aliança va perdre el ritme i el control del partit i una altra pèrdua de pilota va propiciar el 3 a 2.  El 4 a 2 va arribar després d’una llançament de doble penal i ja amb els visitants jugant amb porter

ESCOLA PIA SABADELL - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 5-2

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernandez, Pol Novo, Alejandro Medina , Miquel Soler , Rafa Berlanga, Mamadou Ceesay, Pol Tolrà  , Azhar Chiheb , Oriol López (2) , Alex del Barco, Alagi Kambon, Paquito Pares.

El juvenil del Futsal Inlingua

Triomf del Futsal Inlingua Mataró davant el Palma Futsal

El juvenil  A del Futsal Inlingua Mataró va guanyar 1 a 0 al Palma Futsal i manté el tercer lloc de la Divisió d’Honor Juvenil Nacional només per darrera de FC Barcelona i Les Corts i per davant d’equips del potencial  d’Industrias Garcia Santa Coloma, o Palma Futsal que tenen els seus primers equips competint a Primera Divisió.

Els mataronins es van imposar gràcies a un solitari gol de Marc Vinyals que aquests dies ha estat seleccionat per formar part de la selecció catalana sub-19 que disputarà el Campionat d‘Espanya. En el combinat català també hi ha un altre mataroní, David Peña. Jugador format al planter del Futsal Mataró que aquest estiu va fitxar pel FC Barcelona.