Recital del Futsal Aliança Mataró a Canet

Victòria a Canet per retrobar les bones sensacions

El Futsal va guanyar a Canet

El Futsal Aliança Mataró li va endossar un set al Canet (1-7) i continua  ocupant la tercera posició a 3 punts del segon classificat, l’Hospitalet i a sis punts del líder, el CCR Castelldefels. Aquest triomf té molt de mèrit, ja que els locals fins ara havien guanyat tots els partits com a locals i a més  en les darreres temporades els vermells no havien estat capaços de guanyar a la complicada pista del verds.

S’esperava un partit vibrant i molt igualat com tots els que han enfrontat en els darrers anys aquests dos equips,  però els mataronins van sortir molt concentrats i al descans ja tenien encarrilada la victòria. El jove Llibert Canal va fer el 0 a 1 i Oriol López va fer el 0 a 2 després de superar el porter local amb un xut ras. Els locals van escurçar diferències després d’aprofitar el rebuig del porter vermell Paquito Pares que va aturar en primera instància un doble penal, però que ja no va poder fer res davant el posterior xut.  Però abans del descans Miquel Soler va marcar davant el seu ex- equip fent l’1 a 3 i ja a les acaballes del primer temps Pol Tolrà va fer  l’1 a 4 als transformar una doble penal.

A la represa el Canet va sortir amb ganes d’intentar la remuntada, però l’ 1 a 5 d’Alejandro Medina va desinflar l’entusiasme local. Ja amb els locals jugant amb porter jugador, Oriol López va fer l’1 a 6 i Alejandro Medina de cap va fer l’1 a 7 després d’una bona passada del porter vermell Issac Fernández.

CANET FS - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-7

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernandez, Pol Novo, Llibert Canal (1), Alejandro Medina (2), Miquel Soler (1), Alagi Kambon Toure, Paquito Parés, Mamadou Ceesay, Pol Tolrà (1), Azhar Chiheb, Oriol López (2), Alex del Barco.