El Futsal Aliança femení arrenca amb victòria

L'equip mataroní juga a la Divisió d'Honor Catalana

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va començar la temporada, en la Divisió d'Honor Catalana, guanyant 2 a 4 a la pista de l’Estel Vallseca, un dels equips que la temporada passada va lluitar per les primeres places. Les mataronines va suar de valent per sumar els tres primers punts, ja que van haver de remuntar un 2 a 0.

181009FS-Femení

Les locals van sortir més endollades i al minut 15’ ja guanyaven 2 a 0, però a mida que van anar passant els minuts la superioritat mataronina es va fer més evident i els gols van anar arribant. Maria Rius i Carla Tortajada van fer l’empat a l’inici de la segona part, Anna Munné va culminar la remuntada fent el 2 a 3 i ja en el darrer minut Carla Tortajada novament va marcar i va fer el 2 a 4 definitiu.

ESTEL VALLSECA 2–4 FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

FUTSAL: Mireia Neddermann, Maria Espinar, Aina Moya, Geraldine Gamma, Meritxell Ribas, Naima Reixach, Irene Garcia, Marta Cuquet, Cristina Vazquez, Carla Tortajada (2), Anna Munné (1) i Maria Rius (1).