El contraatac dona la segona victòria del Futsal Aliança

Superen clarament el Segorbe castellonenc i són a dalt de tot de la taula

• Redacció
  • Dimecres, 26 Setembre 2018 09:31

Futsal Segorbe

Segona victòria consecutiva del Futsal Aliança, en aquesta ocasió a Segorbe. Els mataronins van superar en joc i sobretot en efectivitat davant la porteria el Viveros Mas de Valero. Els castellonencs van avançar-se però la reacció mataronina va ser contundent i ja al descans es governava el marcador per 2-4. El domini de l’electrònic va ser total fins al 5-9 final, que dona fe de l’espectacularitat i el joc d’anada i tornada que va poder veure un pavelló, cal dir-ho, ple fins la bandera.

Una de les claus del partit va ser la ràpida reacció dels mataronins al primer gol dels locals. Fent gala d’una gran velocitat al contraatac es va capgirar el partit ràpidament i després de l’1-2 ja no es va perdre el domini ni del resultat ni del joc. Al final de la primera part també va emergir la figura de Isaac Fernández a la porteria mataronina.

De retorn de la pausa del descans es va repetir el guió de bona part de la primera part. Joc posicional dels locals i un Futsal Aliança especialment cruel a l’hora de sentenciar a la contra fins al punt de respondre a cada estímul local amb un gol més de renda. Els del País Valencià van jugar els últims minuts buscant la superioritat numèrica del porter-jugador però el novè gol dels mataronins va sentenciar el partit i els va fer dormir còmodament en el liderat.

Viveros Mas de Valero Segorbe 5- Futsal Aliança 9

Isaac Fernàndez i Francesc 'Paco' Parés, porters: Alejandro Del Barco (2), Miquel Soler, Llibert Canal, Oriol López (1), Azhar  Chiheb, Joel Ciscar (1), Pol Tolrà (1), Rafael Berlanga, Alejandro Medina (2), Mahamadu Ceesay (1)