El Futsal Aliança Mataró perd a Cerdanyola

Tot i començar guanyant, van caient de forma a clara al Vallès

Futbol Sala Futsal Aliança - Castelldefels

El Futsal Aliança Mataró va perdre 4-1 a la pista del Cerdanyola després de fer un partit discret davant un rival que s’hi jugava més i que va certificar pràcticament la permanència. Els mataronins, que van fer una primera volta espectacular on van encarrilar la permanència a la categoria de bronze del futbol sala estatal, en aquest tram final de temporada els hi està costant més treure els partits endavant i més quan ho fa davant rivals que si que s’estan jugant les garrofes.

Els mataronins van sortir endollats i Mahamadou Ceesay va fer el 0 a 1, però abans del descans els locals van aconseguir empatar el matx. Només començar la segona part va arribar el 2 a 1 que va fer que l’equip vermell anés a remolc tota la segona part. El Futsal Aliança ho va intentar i va gaudir d’ocasions, però va faltar encert de cara a porteria, i ja en els darrers minuts amb l’equip jugant amb porter jugador, el Cerdanyola va trobar espais per fer dos gols més i certificar el triomf.

Ara el conjunt mataroní no jugarà fins el cap de setmana del 21 i 22 d’abril, ja que després de l’aturada per la Setmana Santa l’equip no jugarà el matx corresponent a la jornada 26, ja que el Dènia es va retirar fa unes setmanes, i per tant l’equip mataroní sumarà els tres punts sense haver de jugar.

Cerdanyola 4 - 1 Futsal Aliança Mataró

Futsal Aliança Mataró: Isaac Fernández, Carlos Villarin , Mahamadou Ceesay (1), Cristian Villarin, Àlex del Barco, Pol Novo, Pol Tolrà, Abdyck Gómez, Ázhar Chiheb, Heider, Eric Izquierdo, Paquito Parés.

Triomf del femení a Sant Vicenç dels Horts (1-2)

El sènior femení va guanyar 1 a 2 a la pista de l’EFS Jordi Torras de Sant Vicenç dels Horts i consolida la cinquena posició. Les mataronines que tenien nombroses baixes per afrontar el matx, es van sobreposar a les dificultats i al gol inicial de les locals per sumar tres punts davant un rival directe.

Femení Futsal Aliança Mataró

Com hem dit les de casa van colpejar primer, però l’equip va aguantar els primers minuts de domini local i al minut 10’ Aina Moya va empatar el matx. A partir d’aquí els mataronines es van fer amb el domini del joc, però no va ser fins al minut 36’, quan només restaven quatre pel final que Cristina Vázquez van fer el gol de la victòria.

Destacar que en aquest partit va debutar la juvenil Queralt Martí i Clavell.

Sant Vicenç dels Horts 1 - 2 Futsal Aliança Mataró

Futsal Aliança Mataró: Mireia Neddermann, Núria Nadal, Maria Espinar, Anna Munné, Cristina Vázquez, Aina Moya, Marta Cuquet, Queralt Martí, Irene García.