Triomf del Futsal Aliança sobre l'SPALL CFS Ciutat de Mataró en el derbi de Copa

L'equip visitant, el de superior categoria, es va imposar per 1-3 en partit jugat a l'Eusebi Millan

180308FS_Derbifinal

Ahir dijous es va jugar al Pavelló Eusebi Millan el partit de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya de Futbol Sala que enfrontà els dos principals equips de la ciutat en un magnífic derbi.

180308FS_Derbi1

El triomf va ser per a l'equip visitant, el de superior categoria, el Futsal Aliança Mataró, de 2a B, que passa als setzens de final de Copa Catalunya després de superar 1 a 3 a l'SPALL CFS Ciutat de Mataró  de 3a Divisió. Ara l’equip entrenat per Albert Sabaté s’enfrontarà a la següent ronda al guanyador de l’eliminatòria entre el Premià de Mar i el Montcada, tots dos de Tercera Estatal.

180308FS_Derbi2

Els vermells van portar el pes del matx davant un Ciutat que es va defensar bé i que va mantenir les escomeses del Futsal durant la primera part. En el darrer minut del primer temps Pol Tolrà de falta directe va marcar el 0-1.

180308FS_Derbi3

A la represa el jugador format al planter Pol Novo va fer el 0-2 d’esperó en el que va ser el millor gol del partit. Ja amb els groc i negres jugant de cinc Carlos Villarin va fer el 0-3 i en el darrer minut de joc Pol Aledo va reduir al definitiu 1-3.