El Futsal Aliança Mataró no pot amb el segon classificat

El Castelldefels va aprofitar molt bé les seves ocasions per endur-se la victòria de Mataró

Futbol Sala Futsal Aliança - Castelldefels

El sènior del Futsal Aliança Mataró va perdre a casa 2 a 4 davant el segon classificat i ja encadena cinc jornades seguides sense conèixer la victòria. Aquesta setmana els mataronins van perdre davant el CCR Castelldefels que s’està jugant l’ascens i el títol amb el Manresa i el Pallejà.  Tot i aquesta mala ratxa de resultats l’equip encara té un bon coixí de punts i es troba lluny dels llocs de descens.

En el partit disputat diumenge passat al Teresa Maria Roca, els del Baix Llobregat es van avançar aviat, però minuts més tard Carlos Villarin amb un gol de bella factura va fer l’empat. A la primera part els àrbitres van filar molt prim i això va fer que els locals entressin en bonus de faltes, el Castelldefels ho va aprofitar per força la sisena falta i fer l’ 1 a 2 gràcies al llançament d’un doble penal.

A la represa s’esperava la reacció local, però els que van colpejar primer van ser els visitants amb un golàs per l’escaire que va fer pujar l’ 1 a 3 al marcador.  I dos minuts més tard va arribar l'1 a 4 que va deixar tocat a l’equip de casa. Tot i això els d’Albert Sabaté ho van intentar i Alex del Barco va retallar diferències amb el Futsal Mataró jugant de cinc, però no hi van haver més gols i els del baix Llobregat es van emportar els tres punts.

Ara aquesta setmana l’equip jugarà a la pista del Salou, un equip que té els mateixos punts que els nostres i a qui a la primera volta se’l va superar per un ajustat 4 a 3.

Futsal Aliança Mataró 2 - 4 Castelldefels

Més imatges de l'enfrontament. Autor: Daniel Ferrer