L'SPALL Ciutat de Mataró cau a Gramenet

Els de Joan Serra juguen un bon partit però el seu rival es mostra molt més efectiu i s'endú el triomf

Futsal CFS Plantilla

L’Spall Ciutat de Mataró s’enfrontava Partit jugat aquest diumenge passat a la tarda al Fundació Esportiva Grama i on  no va poder aconseguir la victòria tot i posar-li les coses difícils al quart classificat.

Una primera part de tu a tu on si marcava l'equip local, contestaven els mataronins. Els gols de la Grama van tenir la respectiva rèplica de Chus, en finalitzar una jugada d'estratègia, i Pol, en finalitzar una bona jugada d'equip. Així doncs s’arribava al descans amb el marcador empatat a 2.

Els primers minuts de la segona part l’enfrontament va seguir la igualtat, però els gols locals no van ser contestats per els mataronins, que tot i robar moltes pilotes no acabaven de finalitzar les oportunitats.

El 4-2 queia faltant 4 minuts i els de Mataró es van posar a jugar de 5 però la fortuna no els hi va venir de cara i, en la primera jugada, un gol de camp a camp posava les coses més difícils. Finalment, un gol de Chus amb el joc de porter-jugador i un doble penal a falta de segons deixaven un 6-3 final i una nova derrota per l'equip de Joan Serra que ha de mirar de trencar aquesta dinàmica negativa els propers partits.

FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 6-3 SPALL CFS CIUTAT DE MATARÓ