Derrota in extremis del Futsal Aliança Mataró

La Unión de Santa Coloma sorprèn als vermells amb un gol a falta de tres segons

Futsal Mataró - La Unió

Dolorosa derrota la soferta dissabte passat pel Futsal Aliança Mataró que va perdre a casa 2-3 davant la Unión de Santa Coloma de Gramenet, un dels equips de la part baixa de la classificació que travessa una bona ratxa de resultats.  I diem dolorosa perquè el gol de la victòria visitant va arribar quan restaven 3 segons pel final del matx i amb els mataronins jugant de cinc per buscar la victòria.

Després d’una primera part molt igualada Alex del Barco va avançar al Futsal i amb 1-0 es va arribar al descans. A la represa els de Santa Coloma van igualar el matx, però un minut més tard els mataronins va fer el 2 a 1. Però el partit encara estava viu i després d’una badada defensiva en una jugada de córner, els visitants van fer el 2 a 2. Amb aquest marcador els locals van tenir nombroses ocasions per fer el tercer, però no hi va haver encert de cara a porteria i restant tres segons pel final, quan tot feia pensar que hi hauria repartiment de punts, els de fora van fer el 2 a 3 final.

Tot i aquesta derrota els mataronins continuen vuitens a la classificació i aquesta setmana visitaran la pista del líder, el FS Manresa que en les darreres setmanes ha perdut pistonada i que ve de caure golejat 9 a 3 a la pista del Pallejà.

En aquest partit per suplir les nombroses baixes el tècnic local Albert Sabaté va convocar a dos jugadors del Sènior B, Dani Baño i David Rodríguez.

Futsal Aliança Mataró 2 - 3 La Unión Santa Coloma

Aliança Mataró: Issac Fernandez, Carlos Villarin, Pol Tolrà, Cristian Villarin, Alex del Barco, Azhar Chiheb, Mamadu Ceesay, Dani Baño, Pol Novo, David Rodríguez i Amar Ceesay.