L’SPALL Ciutat de Mataró es retroba amb el camí de la victòria

Els mataronins s’imposen en un partit on els grans protagonistes van ser els porters

SPALL CFS - Estel Vallseca

Bon partit el que va enfrontar l’SPALL CFS Ciutat de Mataró amb l’Estel Vallseca diumenge al matí i que es va decantar del costat mataroní per dos gols a u.

El matx, que es va decidir amb els gols de la primera part, va ser vibrant i amb moltes ocasions per part dels 2 conjunts, on va destacar l’actuació dels porters i la falta d'encert de cara a porteria.

Javier Capilla va fer els 2 gols pels groc-i-negres, tot i que abans havia empatat Jordi Martí per part visitant. Un 2 a 1 amb el que s’arribava al final de la primera part del partit.

A la segona part, va arribar el torn dels porter on, tant Ivan Tejedor com Eulogio Martinez, s'han encarregat de mantenir a 0 la porteria al segon període. A banda d'això, la gran defensa dels nois de Joan Serra ha evitat que els visitants poguessin empatar el partit fins i tot amb el joc de porter jugador.

Cal destacar també el debut a 3era Nacional de Sergio Vivas, juvenil de primer any i que porta des d'aleví a l'entitat.

SPALL CFS Ciutat de Mataró 2 – 1 Estel Vallseca