El Futsal Aliança Mataró tanca el 2017 amb victòria

Els mataronins s'imposen al Linyola en el primer partit de la 2a volta

Futsal Aliança Mataró - Linyola

El sènior A del Futsal Mataró va tancar el 2017 guanyant a casa 3 a 1 al FS Linyola, el cuer de la categoria que encara no ha puntuat, però que tot i això  va donar una molt bona imatge i va competir fins al final.  Després d’aquesta nova victòria, la novena d ela temporada, l’equip mataroní continua en vuitena posició amb 24 punts molt lluny dels llocs de descens.

Després d’una primera part dominada de principi a fi pel conjunt mataroní, el Futsal Aliança només va poder marxar al descans guanyant d’un gol, gràcies a la dina de Pol Novo. La falta d’encert va fer que a la mitja part el matx encara estigués obert.

A la represa Carlos Villarin amb dos gols va posar el 3 a 0 en el marcador que encarrilava la victòria i enterrava les opcions de puntuar dels visitants, que tot i això abans d’acabar van fer el gol de l’honor.  Destacar que  en aquest partit va debutar amb el primer  equip Daniel Baño, jugador format al planter que actualment és el màxim golejador del sènior B.

Ara la competició no tornarà fins el cap de setmana del 20 i 21 de gener quan l’Aliança visiti la pista de l’Olímpic la Floresta, un altre equip de la zona baixa de la classificació que lluita per la permanència.

ALIANÇA MATARÓ 3 - 1 LINYOLA

Futsal Aliança Mataró: Paquito Parés, Amar Ceesay, Carlos Villarin, Abdyck Gómez, Alex del Barco, Pol Novo, Oriol López,  Mamadu Ceesay, Azhar Chiheb i Dani Baño.