L’SPALL CFS Ciutat de Mataró suma una nova derrota

Els mataronins ja sumen quatre derrotes consecutives a la lliga

Futsal CFS Plantilla

L’SPALL CFS Ciutat de Mataró tenia un enfrontament aquest Passat diumenge al Bon Pastor barceloní davant l’Arrels, on buscava acabar amb la mala ratxa de resultats i, tot i portar tot el pes del partit i jugar a un molt bon nivell, els groc-i-negres van veure com els barcelonins s'emportaven el partit per 4 gols a 2.

La primera part va ser igualada pel que fa al marcador, que va acabar amb empat a 0, però de clar domini mataroní que, tot i tenir les millors ocasions, no va poder finalitzar-les.

A la segona part, els del Ciutat de Mataró seguien portant el pes del partit però era l'Arrels que aprofitava les ocasions per avançar-se al marcador.

L'1-0 no es va moure fins a falta de 8 minuts quan va passar de tot, amb polèmiques arbitrals incloses, sumant 3 gols més per l'Arrels i 2 del Ciutat fets per Abdel i Pol, que deixarien un 4-2 al marcador i un mal regust de boca als de l’Spall CFS Ciutat de Mataró que ara mateix veuen com tota la sort els hi està donant l’esquena.

Arrels 4-2 Spall CFS Ciutat de Mataró