Empat in extremis del Futsal Aliança a Sabadell

El conjunt mataroní tanca amb un bon resultat una setmana on aconsegueix 4 punts de 6

Futsal Mataró - Floresta

Després de guanyar entre setmana a Linyola dissabte, el sènior A del Futsal Aliança Mataró va treure un punt de la seva visita a la sempre complicada pista de l’Escola Pia Sabadell. Els mataronins van empatar 4-4 un partit que van anar gairebé tot el partit per davant, però que al tram final es va complicar i molt fins que Pol Novo va fer l’empat restant 3 segons pel final.

El partit no podia començar millor després que Oriol López fes el 0 a 1 quan només s’havien disputat 20 segons de joc. Durant tota la primera meitat els mataronins foren millors i bans del descans Pol Novo va fer el 0 a 2.

A la segona part els locals van retallar diferències, però poc després Azhar Chiheb va fer l’1 a 3.  Ja a les acaballes del partit els sabadellencs a base d’insistència van empatar un partit que els vermells haurien pogut sentenciar si haguessin estat més  efectius de cara a porteria. Ja en el darrer minut la Pia es va avançar amb un gol de rebot, després que en la jugada anterior els mataronins reclamessin un penal més que dubtós.  Els homes d’Albert Sabaté no es van rendir i amb el porter jugador van aconseguir el definitiu 4-4 , obra de Pol Novo, quan només quedaven tres segons pel final.

Després d’aquest punt els mataronins són vuitens a la classificació lluny dels llocs de descens i aquesta setmana tancaran la primera volta a Mataró rebent la visita de l’Hospitalet Bellsport, un altre dels equips de la zona alta de la classificació.

Escola Pía Sabadell 4 - 4 Futsal Aliança Mataró

Futsal Aliança Mataró: Isaac Fernández, Pol Novo, Azhar Chiheb, Oriol López, Carlos Villarin, Cristian Villarin, Mahamadu Ceesay, Abdyck Gómez, Eric Izquierdo, Amar Ceesay i Alex del Barco.