L’SPALL CFS Ciutat de Mataró pateix una desafortunada derrota

Els mataronins van veure com fins a tres cops el pal de la porteria visitant rebutjava les seves ocasions de gol

Futsal CFS Plantilla

L’Spall CFS Ciutat de Mataró va viure un partit disputat el diumenge a l’Eusebi Millan davant del Montcada. Els 10 primers minuts de partit els visitants posaven molt ritme de joc i tenien força ocasions que el porter Ivan Tejedor s'encarregava d'aturar. De tota manera, els groc-i-negres, amb una bona defensa, aconseguien tenir les seves opcions a la contra però sense acabar de finalitzar-les correctament.

En el minut 13 una bona jugada del Montcada va fer pujar el 0-1 al marcador però ben aviat Capilla robava una pilota a primera línia i li servia el gol en safata de plata a Lluís Macias. Així doncs, el partit seguia totalment igualat fins a arribar al descans.

A la segona part un xut des de mig camp sorprenia el porter mataroní i avançava als visitants. Lluny d'arrugar-se, els locals van tenir, les millors ocasions del partit però els pals rebutjaven la pilota fins a 3 cops. I per rematar-ho, en un contracop, el Montcada situava l’1 a 3 al marcador.

A partir d’aquest moment, els jugadors dirigits per Joan Serra ho seguien intentant però sense fortuna i el Montcada tornaria a marcar, aquest cop aprofitant una superioritat numèrica per una controvertida expulsió local.

Els minuts finals, els de Mataró es van posar a jugar amb porter-jugador i Capilla marcaria el 2-1, seguidament, faria el 3-4 gràcies a un penal que havia provocat Aledo. Malgrat tot, ja no serien a temps d’aconseguir l’empat a 4 i la victòria viatjaria a Montcada.

SPALL CFS CIUTAT DE MATARÓ 3-4 BRONCESVAL CFS MONTCADA