L'SPALL CFS Ciutat de Mataró s'exhibeix

Els mataronins sumen una nova victòria davant del Lliçà d'Amunt

Futsal CFS Plantilla

Nova victòria del Spall CFS Ciutat de Mataró, aquest cop per 10-3 davant el Futsal Lliçà de Munt.

Els grocs-i-negres no podien començar millor el partit, ja que a la primera jugada Javier Capilla "capi" posava l'1-0 al marcador després de rematar una jugada de banda. A partir d'aquí, el Ciutat disposava de bones ocasions per ampliar el marcador però el porter rival es mostrava infranquejable.

Quan faltaven 3 minuts Angel Robles "Gigi" marcava de doble penal el 2-0 i un minut méstard Albert Carmona "Seco" de jugada personal posava el tercer gol al marcador abans d'acabar la primera part.

A la segona el Lliçà va sortir disposat a escurçar diferències, pressionant als mataronins i al minut de la represa posava el 3-1 al marcador per, a continuació i durant uns minuts, posar els locals contra les cordes.

Poc va durar per això la situació i en 4 minuts els de Joan Serra sentenciaven el partit amb el quart i el cinquè gol. A partir d'aquí, el partit es va trencar i el marcador va entrar en bogeria, aprofitant-se, sobretot, quan el conjunt visitant es posava a jugar amb 5, fins al 10 a 3 definitiu.

SPALL CFS Ciutat de Mataró 10 – 3 Lliçà d'Amunt

SPALL CFS Ciutat de Mataró: Sánchez (porter), Álvarez (1), Carmona (1), Macias (1), Capilla (2) –cinc inicial- Bailo (1), El Merrouni (1), Aledo (2), Moreno, Robles (1) i Tejedor (ps).