Segona victòria de la temporada del Futsal Aliança Mataró

Els d'Albert Sabaté s'imposen en un partit on van acabar patint després de dominar clarament

Futsal Mataró - Floresta

Segona victòria de la temporada del Futsal Aliança Mataró que va superar 4 a 3 al FS Salou. Els mataronins van aconseguir els tres punts un partit força irregular, després de fer una gran primera part i posar-se 4 a 0 a dalt a l’ inici de la segona part, l’equip es va deixar anar i va veure com els visitants van estar a punt d’empatar el matx ens els darrers instants de joc.

La primera part va se de clar color vermell i l’equip entrenat per Albert Sabaté va marxar al descans guanyant 3 a 0. Eric Izquierdo, Cristian Villarin i Alex del Barco van ser els autors dels gols.

A la represa el partit encara es va posar més de cara quan Alex del Barco va fer el 4 a 0, però a partir d’aquí l’equip es va anar diluint davant un Salou que després de fer el primer es va esperonar. A manca de cinc minuts pel final el Salou va fer el 4 a 3 i d’aquí fins al final va haver de patir per sumar la segona victòria de la temporada, la primera fou en el primer partit de lliga a casa també davant la Floresta.

Futsal Aliança Mataró 4 - 3 Salou

Futsal Aliança Mataró: Isaac Fernandez, Abdyck Gómez, Azhar Chiheb, Eric Izquierdo, Cristian Villarin, Carlos Villarin, Amar Ceeesay, Alex del Barco, Pol Novo, Oriol López, Mahamadu Ceesay i Pol Tolrà.