El Futsal Aliança perd dos punts en el darrer segon a Santa Coloma

L'Spall Ciutat de Mataró perd a la pista del líder

El Futsal Aliança Mataró va empatar a 7 gols a la pista de la Unión de Santa Coloma en un matx que no es va resoldre fins al darrer segon de joc.  Un resultat que s’hauria signat abans de jugar el matx, però que veient com va anar el partit són dos punts que s’escapen com va ja passar quinze dies abans a Canet, ja que els mataronins després d’anar bona part del partit per davant en el marcador va veure com els locals feien el gol de l’empat en el darrer segon de joc.

Futsal Mataró - Floresta

El partit va començar amb un matiner gol dels de casa que es van avançar en el marcador abans d'arribar al primer minut de joc. A partir d'aquí el Futsal Mataró es va fer amb el domini de la pilota i va capgirar la situació marxant al descans guanyant 2-3.

A la segona part els mataronins van sortir molt endollats i a l'equador del segon temps semblava que tenien la victòria encarrilada amb un 3-6. Però els locals van reaccionar jugant amb porter jugador i van empatar el partit a sis gols a manca de dos minuts pel final. Restaven dos minuts i les ocasions se succeïen a banda i banda, fins que Mahamadu va fer el 6-7. Mancant 35 segons, el tècnic Albert Sabaté va demanar un temps mort per frenar l'embranzida local i calmar el seu equip i evitar cometre errors. Però a la darrera jugada del partit després d'una pèrdua de pilota innocent, els locals van fer l'empat amb un xut des de més de 15 metres que va entrar a la porteria rival després de rebotar en un defensor.

Al final repartiment de punts i els mataronins que van marxar amb la sensació que havien estat millors, però que es repetia la història de fa quinze dies quan volaven dos punts en el darrer sospir. Els mataronins amb cinc punts continuen situats a mitja taula i el proper cap de setmana esperen retrobar-se amb la victòria a casa davant el Manresa, però no ho tindran gens fàcil, ja que l'equip del Bages és un dels màxims favorits per assolir l'ascens i encapçala classificació amb el Catgas B.

L'Spall Ciutat de Mataró perd a la pista del líder de 3a Divisió

L'Spall Ciutat de Mataró va perdre aquest dissabte contra el líder de la divisió per 6-1.
Els mataronins es van trobar amb un gran rival amb un bon nivell de joc i un ritme molt alt. El Ripollet que ve de jugar a 2a B nacional va marcar un ritme molt alt i ràpidament va posar 1-0 al marcador. Els grocs i negres van anar a remolc i van veure com els locals posaven el 2-0, però abans d'acabar la primera part Abdel va retallar distàncies. A la segona el Ripollet seguia intractable i amb dos gols quasi seguits van posar el 4-1 al marcador. Això va obligar els visitants a arriscar i a jugar de 5 i van veure com els locals ampliaven el marcador fins al 6-1 final.
El SPALL Ciutat de Mataró rep el proper diumenge la Fund. Esport. Grama a les 11:45 a l'Eusebi Millan.