El CFS Ciutat de Mataró debuta a Tercera amb derrota

Els mataronins van caure per la mínima a la pista de l'Isur per 3 a 2

CFS Presentació SPALL

Aquest passat diumenge a les 12:00 el CFS Ciutat de Mataró va disputar el seu primer partit com equip de 3a Divisió Nacional contra L'Isur de Terrassa.

Els groc-i-negres van perdre per 3-2 en un partit molt seriós dels mataronins. La primera part, que podria haver caigut per qualsevol dels dos equips, se la va emportar l'equip local per 2-1. Els primers a marcar van ser els de Terrassa després d'aconseguir culminar un contraatac i poc després, el porter mataroní Ivan, va veure targeta vermella en tocar la pilota amb les mans fora de l'àrea, un fet que va donar superioritat a l'equip local i va marcar el 2-0. Posteriorment contrarestat per Albert Carmona, quan faltava un minut per acabar la primera part en rematar una passada de Jordi Bailo.

A la represa, els mataronins han posat setge a la porteria rival mentre feia una defensa forta al mig camp, però un desgavell en defensa i uns quants rebots han donat pas al 3-1 local. El 3-2 ha arribat després d'un potent xut de Javier Capilla "Capi", tot i que finalment no ha servit perquè els mataronins poguessin acabar empatant el partit.

Isur Terrassa 3 – 2 Spall CFS Ciutat de Mataró

SPALL CFS Ciutat de Mataró: Sánchez (porter), De-Gea, Bailo, Capilla (1) i Robles –cinc inicial- Carmona (1), Macias, Moreno i Tejedor (porter suplent).