El juvenil femení del Futsal Construccions 9 Team Mataró quart d'Espanya

L'equip mataroní va jugar el campionat d'Espanya a Móstoles gràcies al seu títol de campió de Catalunya

El juvenil femení del Futsal Construccions 9 Team Mataró va acabar en quart lloc al Campionat d’Espanya de clubs celebrat a la localitat madrilenya de Móstoles. Les mataronines, que van assistir a la cita com a campiones de Catalunya, van iniciar el torneig guanyant 3-1 al CD Muslera, el campió de Cantàbria.

Tot seguit van superar 1-0 el CD Cantera de Navarra, en el tercer i decisiu partit davant l’equip local del FS Móstoles, el Futsal Mataró va treure un empat a 2 gols, un resultat que va ser insuficient per passar a la gran final estatal, ja que les madrilenyes van acabar primeres del grup per la diferència de gols.

En el partit pel tercer i quart lloc les mataronines, molt enfonsades anímicament, van perdre 7-0 davant l’equip aragonès de l’Inter Sala. A la final el Mostóles es va imposar per 3 a 2 al Comunidad de Níjar d’Andalusia.

170627FS_Juvenil4tEspanya

Formen la plantilla: Sandra Ballesteros, Glòria Salido, Sara Ibáñez, Meritxell Ribas, Cristina Vázquez, Irene Garcia, Sara Cayuela, Patrícia Barrera, Sofia Morante, Sara Carbonell, Queralt Martí, Hannah Oxley i Geraldina Gamma.

I l'equip tècnic el composaren Carol Codina (entrenadora), Jordi Pitarch (segon entrenador), Alexis Herraiz (preparador físic), Dani Baño (delegat), Xavier Martínez (fisio) i David Rivera (cap expedició).