Triomf d'impacte del Futsal Aliança Mataró

Els mataronins van guanyar 1 a 5 a Vilassar i segueixen al capdavant

Gol Futsal

El primer equip del Futsal Aliança Mataró va guanyar dissabte a la complicada pista del Sant Joan de Vilassar. Es preveia un partit dur i intens, i així va ser.

Els primers minuts de partits van estar marcats pel domini mataroní, que va desembocar en diverses ocasions clares de gol, fins que una gran acció de Carlos Villarín s’estavellava al pal, però Pol Novo aprofitava el rebot per estrenar el marcador. Tres minuts més tard, Pol feia el 0-2, i la gran primera part es tancaria amb el 0-3 de Miki.

A la represa, va seguir el domini mataroní i una passada d’esperó de Pol a Àlex es convertia en un el 0-4. El Sant Joan ho intentava per mitjà d’una defensa molt agressiva que els permetés sortir al contracop, però la defensa del Futsal i un gran Amar impedien els gols locals. Quan restaven quatre minuts, un contracop després d'una pèrdua del Sant Joan acabaria amb un jugador local expulsat i en superioritat Uri feia establint el 0-5. Els locals van fer el gol de l'honor a falta de pocs segons pel final.

Aquest cap de setmana, l’Aliança Mataró rep a casa (diumenge, 12:15h) el Lliçà amb ganes de seguir al capdavant de la classificació.

El Juvenil rep dissabte el Barça

Aquest dissabte a les 16h, el juvenil del Futsal Inlingua Mataró rep la visita del FC Barcelona, vigent campió de lliga i un equip que porta quatre temporades guanyant la lliga amb solvència. Aquest matx pot decidir mitja lliga, ja que són els dos únics equips que ho han guanyat tot fins ara. S’espera que les grades del pavelló mataroní presentin un ple absolut per gaudir del que segurament és ara el millor partit de juvenils que es pot veure a Catalunya.