El Juvenil Femení del Futsal Construccions 9 Team subcampió d'Espanya

Després d'un gran torneig, no van poder superar l'amfitrió, el Futsal Alcantarilla, a la final

160706FS_Futsaljuv

La setmana passada el juvenil femení del Futsal Construccions 9 Team Mataró es va proclamar subcampió d’Espanya a l’estatal celebrat a la localitat murciana d’Alcantarilla. Les mataronines, que setmanes abans s’havien proclamat campiones de lliga, tot i disputar una gran final van acabar cedint 4-1 davant l’equip local del Futsal Alcantarilla que es va proclamar campió d’Espanya.

A la primera fase del torneig el conjunt mataroní va superar 3-2 l’Artilleros Moratalaz de Madrid després remuntar un 0-2 en contra a la segona part. Tot seguit van superar 4-2 el representant de la Comunitat Valenciana, el Joventut d’Elx i van aconseguir el bitllet per la final després de superar 2-1 el FS Caparroso de Navarra. En el darrer partit de la primera fase sense res en joc el Futsal Mataró va perdre 6-2 davant l’Alcantarilla de Múrcia, l’equip que després el superaria a la gran final.

A la gran final en el minut 4’ de joc Irene García va avançar a l’equip vermell, però abans del descans les locals van empatar el matx. A la represa les mataronines van tenir diverses ocasions per avançar-se, però van perdonar i a la primera que van tenir les murcianes no la van desaprofitar i es van avançar en el marcador. El Futsal Mataró no es va rendir i ho va seguir intentant, però va faltar sort de cara a porteria i les de casa amb dos gols més van sentenciar la final.

Tot i perdre la final estatal, hem de destacar la gran temporada que ha fet aquest equip guanyant el títol de lliga, arribant a les semifinals de Copa Catalunya i proclamant-se subcampió d’Espanya tot i viatjar a Múrcia amb baixes per lesió i amb alguna jugadora tocada.

PLANTILLA: Glòria Salido, Meritxell Ribas, Maria Espinar, Maria Rius, Anna Munné, Irene Garcia, Cristina Vázquez,  Marta Collado, Patrícia Barrera i Joana Querol. Cos tècnic: David Rivera (entrenador) Jordi Pitarch (segon), Dani Baño (delegat) i Xavier Martínez (fisio).