El Benjamí A del Futsal Mataró subcampió de Catalunya

Els joves mataronins es van quedar a un pas d'arrodonir un gran cap de setmana pel club

futsal benjami

Aquest diumenge el Benjamí A del Futsal Mataró es va proclamar subcampió de Catalunya, després de perdre 2-3, davant l'Arenys de Mar, l'últim partit de la final a 4 del Campionat de Catalunya que va acollir el Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró. Els mataronins es van quedar a les portes de jugar el Campionat d'Espanya de Clubs que només juga el campió català, i això que a semifinals havien eliminat 2-0 a Les Corts, un dels grans favorits, però l'endemà la sort no va acompanyar i la final es va perdre per petits detalls.

Els visitants, aprofitant el nerviosisme dels locals dels primers minuts, es van avançar ben aviat 0-2 en el marcador, però abans del descans Roger Abril va fer l'1 a 2. A la represa l'Arenys de Mar va fer el tercer gol, però quan restaven 8 minuts pel final, Raul Rosco va escurçar diferències. Quedava temps per empatar, però la sort no va acompanyar i en el darrer minut de joc el travesser de la porteria rival va evitar el gol de l'empat mataroní. Una llàstima, però hem de dir que aquest equip tindrà una nova oportunitat per aixecar un títol a la final de Copa Catalunya que jugarà davant del Marfil Santa Coloma el cap de setmana del 10 i 11 de juny a Martorell.

PLANTILLA: Pol Cuní, Jan Soler, Adrian Campos, Iker Serra, Roger Abril, Joel Miñano, Raul Rosco, Joan Casanova, Martí Rodríguez i Pol Tornay. Cos tècnic: Raul Pulido, Dani Baño i Juan Toffalo.