Victòria soferta del Futsal Aliança Mataró a Manlleu

Els mataronins van guanyar 3-4 i escalen fins la quarta posició

Futsal-Montsant

El sènior del Futsal Aliança Mataró va començar el 2015 guanyant a la pista del Manlleu per un ajustat 3-4. Els locals, empesos per l’afició, van sortir molt endollats i al minut 7’ de joc guanyaven 2-0 davant un Futsal Mataró que no s’esperava trobar-se amb un rival tan motivat i reforçat.

De mica en mica els mataronins van anar entrant en el partit i Carlos Villarin escurçaria diferències després de culminar en gol una jugada d’estratègia. Poc després Miki Rodríguez va fer l’empat en una jugada de contraatac i abans del descans Marcel Catà faria el 2-3. A la segona part els locals van sortir un altre cop amb les forces renovades i van empatar el partit. Quan només restaven tres minuts pel final, els locals van fer la sisena falta i el Futsal va disposar d’un llançament de doble penal. Marc Caballeria va xutar la falta, però el porter local va rebutjar la pilota que va anar a parar a Marcel Catà que no va desaprofitar el regal per fer el 3 a 4.

A partir d’aquí els locals van sortir a jugar amb porter jugador i van disposar de nombroses ocasions, però la gran actuació del porter mataroní Amar Ceesay va evitar l’empat. El Futsal escala fins a la quarta posició i aquest diumenge tanca la primera volta a casa davant el Sagarra, tercer classificat amb tres punts més que els vermells.

MANLLEU - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 3-4

Futsal: Amar Ceesay, Musta Ceesay, Cristian Sevilla, Josep Requena, Carlos Villarin (1) cinc inicial; Marc Caballeria, Cristian Villarin, Miki Rodríguez (1), Marcel Catà (2).