El Futsal Aliança Mataró es retroba amb la victòria

El conjunt mataroní va guanyar 1-6 a la pista del penúltim classificat

Mataró-LloretDesprés de tres derrotes seguides, el Futsal Aliança Mataró es va retrobar amb la victòria guanyant a la pista del Ripollet B per 1 a 6. Els mataronins van vèncer el penúltim classificat sumant tres punts de vital importància que el deixen en desena posició i l’allunyen dels llocs de descens.

El matx es va posar de cara només començar quan Miki va fer el 0-1 en el primer minut de joc. A partir d’aquí els mataronins van ser i amos i senyors del matx davant un rival, que tot i anar perdent, es defensaven a un quart de pista. Tot i això, la manca d’encert va condemnar a l’equip de Gerard Artigas que va veure com els locals empataven el partit abans del descans amb una ràpida transició de contraatac.

A la represa l’Aliança Mataró va sortir a sentenciar la victòria per la via ràpida i als tres minuts ja guanyava 1 a 3 amb gols de Requena i Miki. A mesura que van anar passant els minuts, el Ripollet es va obrir per buscar la remuntada i va deixar més espais al darrere que van aprofitar els mataronins per acabar golejant amb tres gols més, dos de Cristian Villarin i un altre de MIki Rodríguez que va aconseguir un “hat-trick”.

Aquesta setmana els vermells rebran la visita del Lliçà d’Amunt, un equip que té un punt més que els mataronins, però que després d’acabar la temporada passada entre els primers classificats, aquesta campanya no ha fet un gran inici de lliga i es troba situat a mitja taula.

RIPOLLET B - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-6

FUTSAL: Sergio Murillo, Josep Requena (1), Miki Rodríguez (3), Carlos Villarin, Cristian Sevilla, Cristian Villarin (2), Abdyck Gómez, Eric Izquierdo, Marcel Catà, Marc Caballeria, Pau Sala.