Derrota del Futsal Aliança Mataró en un partit boig

El conjunt mataroní va perdre a casa 6-7 davant el Lloret i baixa fins a la setena posició

141019 FUTSAL Mataró - Lloret

Segona derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró que va perdre a casa 6-7 davant el Lloret, en un partit boig que va tenir fins a tretze gols. Després de cinc partits, el conjunt mataroní és setè amb set punts després de sumar dues victòries, un empat i dues derrotes.

El Lloret es va avançar en el minut 2’ de joc, però tot seguit Caballeria i Requena van capgirar el marcador. Poc va durar l’alegria dels mataronins, ja que un minut més tard el Lloret empatava el matx. En el tram final de la primera part els visitants van aprofitar tres jugades a pilota parada, dues d’elles dos llançaments de deu metres, per fer tres gols i marxar al descans guanyant 2-5.

A la represa la reacció mataronina no es va fer esperar i Carlos Villarin, amb dos gols, va posar el 4-5. El Lloret va contestar fent el 4-6, però primer Caballeria i després Miki van marcar pel conjunt mataroní i van posar l’empat a 6. Quan faltaven dos minuts i mig pel final, el Lloret va aprofitar una acció a pilota aturada per fer el definitiu 6 a 7. A la darrera acció del partit els locals van reclamar un penal per unes mans a dins de l’àrea d’un jugador del Lloret, però l’àrbitre no ho va veure així i no va assenyalar la pena màxima que hauria pogut donar l’empat a l’Aliança Mataró.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - LLORET 6-7

Futsal Mataró: Paquito Pares, Carlos Villarin (2), Josep Requena (1), Marc Caballeria (2) i Miki Rodríguez (1), Musta Ceesay, Cristian Sevilla, Cristian Villarin.