Victòria contundent del Futsal Aliança Mataró

Els mataronins van derrotar 7-2 el Montsant de Barcelona i es col·loquen tercers

Futsal-Montsant

Gran inici de temporada del sènior masculí del Futsal Aliança Mataró que aquesta setmana va derrotar a casa 7-2 el Montsant de Barcelona. Després de tres jornades de lliga, els mataronins encara no coneixen la derrota i són tercers amb 7 punts, només per darrere de Barceloneta i Cerdanyola que han guanyat els tres partits que han disputat.

El rival d’aquesta setmana era el Montsant, un equip molt rocós i amb molta experiència a la categoria, per tant s’esperava un matx igualat i amb pocs gols. Però els mataronins estan en un gran moment de forma i al minut 5’ de joc ja guanyaven 2-0 gràcies als gols de Marcel Catà i Josep Requena. Carlos Villarin va fer el tercer i Marc Caballeria el quart, els visitants van escurçar diferències i Eric Izquierdo va posar terra de per mig fent el 5-1 que encarrilava la victòria mataronina.

Els visitants van fer el 5-2, però els mataronins, amb una gran defensa, no van donar més opcions a un Montsant que va ser incapaç de generar perill. A les acaballes del matx, els barcelonins van sortir a jugar amb porter jugador, però el Mataró va tapar molt bé els espais i fins i tot va aconseguir dos gols més, el primer del porter Paquito Parés que va marcar de camp a camp, i el segon, i darrer del partit, obra de Miki Rodríguez.

FUTSAL MATARÓ - MONTSANT 7-2

FUTSAL: Sergio Murillo, Abdyck Gomez, Josep Requena (1), Marc Caballeria (1), Miki Rodríguez (1), Paquito Pares (1), Musta Ceesay, Cristian Sevilla, Eric Izquierdo (1), Carlos Villarin (1), Cristian Villarin, Marcel Catà (1)