El Futsal Aliança Mataró s’estrena amb un valuós empat

El conjunt mataroní va iniciar la lliga empatant a quatre gols a la pista del Ràpid de Santa Coloma

Futsal - Rubí

El Futsal Aliança Mataró va començar la lliga empatant 4-4 a la pista del Ràpid de Santa Coloma de Gramenet, un rival que la temporada passada jugava a Segona B. El conjunt entrenat per Gerard Artigas va treure una valuós empat d’una de les pistes més complicades de la categoria, on ben segur que pocs equips puntuaran.

Els mataronins es van avançar primer en el minut 17’ de la primera part, gràcies a un gol d’Eric Izquierdo. Amb el resultat de 0 a 1 es va arribar al descans. A la represa Miki Rodríguez va fer el segon gol mataroní que semblava que encarrilava la victòria. Però els locals van reaccionar i van aconseguir dos gols en dos minuts i van empatar el partit.

Restaven cinc minuts per acabar el partit i el partit va embogir, Cristian Sevilla després d’una gran acció individual feia el 2 a 3, però només 10 segons després l’equip de Santa Coloma tornava a empatar de penal. Però encara hi havia temps per a més, primer es van avançar per primer cop en el partit els locals i ja en el darrer minut de joc, amb el Futsal Mataró jugant amb porter jugador, Carlos Villarin va fer el definitiu 4-4.

D’aquesta manera el conjunt mataroní suma un valuós empat en un partit que tenia controlat al minut 10’ de la segona part  (0-2), però que tenia perdut en el darrer minut de partit. Ara, aquest diumenge, l’equip vermell rebrà la visita del Racing Pineda que va començar la lliga amb derrota.

RÀPID SANTA COLOMA - FUTSAL  MATARÓ 4-4

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Sevilla (1), Josep Requena, Marc  Caballeria, Carlos Villarin (1) cinc inicial; Eric Izquierdo (1), Cristian Villarin, Miki Rodríguez (1), Marcel Catà i Sergio Murillo.