El Futsal Aliança Mataró tanca la temporada amb una golejada

El conjunt mataroní va guanyar el darrer partit de lliga 1 a 6 a la pista del Montsant de Barcelona

Futsal-boscoGran final del Futsal Aliança Mataró que va tancar la temporada golejant 1 a 6 a domicili el Montsant de Barcelona. Després de l’ascens de la temporada passada, el conjunt mataroní ha fet una magnífica temporada acabant tercer a la lliga, aconseguint la segona millor classificació de la història del club a la Tercera Divisió Estatal.

En el darrer partit de lliga, els mataronins van ser molt superiors al seu rival i van guanyar amb solvència. Al descans el resultat era de 0 a 3 gràcies a dos gols del juvenil Eric Izquierdo i a un altre de Carlos Villarin. A la represa els de casa van escurçar diferències, però els mataronins van reaccionar ràpidament i amb tres gols van sentenciar el matx. Destacar que Eric Izquierdo amb tres gols va aconseguir el seu primer triplet amb el sènior de l’entitat.

FS MONTSANT - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-6

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Sergi Broto, Miki Rodríguez, Sergio Picado (1), Sergio Murillo, Toti Matallana, Aniol Saiz, Carlos Villarin (2), Musta Ceesay, Marc Caballeria, Eric Izquierdo (3).

CLASSIFICACIÓ: Ripollet 70; Barceloneta 62; FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 58; Arenys de Munt 48; Lloret i Parets 46; Pineda 44; Sagarra 43; Montsant 42; Lliçà d’Amunt 41; Vilassar de Mar, Manlleu i Bosco Rocafort 39; Arenys de Mar 36; Bonaire 20; CN Caldes 5.