Victòria per la mínima del Futsal Aliança Mataró

Els mataronins van guanyar 1-0 al Sagarra en el darrer partit a casa de la temporada

Mataró-LloretEl sènior del Futsal Aliança Mataró va guanyar 1 a 0 al Sagarra de Santa Coloma de Gramenet en el que va ser el darrer partit a casa de la temporada dels mataronins. Cap dels dos equips no s’hi jugava res, ja que el Futsal Mataró té assegurada la tercera plaça i els visitants ja fa setmanes que es van salvar, això feia preveure un partit obert amb els dos equips jugant a l’atac i sense pressió, però no va ser així i finalment es va veure un partit força ensopit on només es va veure un únic gol.

El gol de la victòria el va aconseguir Sergi Broto a les acaballes de la primera part. A la represa els mataronins van disposar de diverses ocasions per sentenciar el matx, però va faltar encert i es va haver de patir fins al darrer minut per sumar els tres punts, davant un Sagarra que va buscar l’empat jugant amb porter jugador els cinc últims minuts.

CLASSIFICACIÓ: Ripollet 67; Barceloneta 62; Futsal Mataró 55; Lloret 46; Parets i Arenys de Munt 45; Pineda 44; Sagarra i Montsant 42; Lliçà d’Amunt 41; Vilassar de Mar i Manlleu 39; Bosco Rocafort 36; Arenys de Mar 35; Bonaire 17; CN Caldes 4.