El Futsal Aliança Mataró empata i diu adéu a la segona plaça

El conjunt mataroní empata a la pista del Bosco Rocafort i es queda a set punts del segon classificat quan només resten dues jornades per disputar-se

Futsal MataróEl Futsal Aliança Mataró va empatar a dos gols a la pista del Bosco Rocafort, un equip que s’està jugant la permanència, dient adéu a tota possibilitat de quedar segon i aconseguir l’ascens a Segona B. Quan només queden sis punts en joc, el conjunt mataroní està a set punts del Barceloneta que és segon. Aquest passat cap de setmana el Ripollet va guanyar 9-2 el Parets i es va proclamar campió de lliga i l’any vinent jugarà a Segona B.

Els barcelonins, que s’estan jugant la seva continuïtat a la categoria, van plantejar un partit molt travat i els mataronins en cap moment es van trobar còmodes. Els locals es van avançar després d’aprofitar una errada mataronina, però abans del descans Toti Matallana va fer l’empat.

Només començar la segona part el Bosco es va avançar novament, i no va ser fins als darrers minuts de partit que Miki va fer l’empat amb l’Aliança jugant amb porter jugador. En els darrers minuts els dos equips van buscar la victòria jugant de cinc, però va faltar encert i el marcador ja no es va moure.

Futsal Mataró

Ara aquesta setmana hi ha descans i la setmana vinent el Futsal Aliança Mataró rebrà a casa el Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, en un partit on els vermells buscaran sumar el punt que els queda per assegurar-se la tercera plaça, que depenent de les renúncies i ascensos compensats podrien portar a l’equip a Segona B.

BOSCO ROCAFORT - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 2-2

Futsal: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Miki Rodríguez (1), Toti Matallana (1), Sergio Picado, Sergio Murillo, Eric Izquierdo, Musta Ceesay, Aniol Saiz, Carlos Villarin, Sergi Broto, Marc Caballeria.