El Futsal Aliança Mataró no té pietat del cuer

El conjunt mataroní va guanyar 3-8 el CN Caldes i continua a la caça de la segona posició

Mataró-LloretEl sènior del Futsal Aliança Mataró va guanyar amb molta facilitat, 3-8, a la pista del Club Natació Caldes, un equip que ocupa l’última posició a la lliga i que fins ara només ha estat capaç de sumar quatre punts. Després d’aquesta victòria, els vermells continuen tercers, a cinc punts de la segona posició que ocupa el Barceloneta. Quan resten quatre jornades per acabar la lliga l’objectiu mataroní és acabar en segon lloc i aconseguir l’ascens a Segona B.

Els mataronins es van avançar ben aviat amb un gol en pròpia porta dels locals. El Caldes poc després va fer l’empat, però a partir d’aquí la superioritat mataronina va ser absoluta i Marc Caballeria i Miki Rodríguez amb dos gols cadascun, van posar l’1 a 5 en el marcador. Abans del descans els locals van escurçar diferències.

A la segona part el ritme de joc va baixar, en bona part perquè l’equip de casa va optar per jugar amb porter jugador des de l’equador de la primera meitat. Tot i això hi va haver temps perquè Marc Caballeria fes el seu tercer gol i marquessin el juvenil Eric Izquierdo i el porter Paquito Pares. Al final, victòria plàcida per 3 a 8 d’un Futsal Aliança Mataró que aquesta setmana rebrà a casa el Bonaire de Terrassa, un altre equip que ja ha perdut la categoria.

CN CALDES - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 3-8

FUTSAL: Sergio Murillo, Cristian Sevilla, Sergio Picado, Aniol Saiz, Marc Caballeria (3), Sergi Broto, Miki Rodríguez (2), Carlos Villarin, Eric Izquierdo (1), Paquito Parés (1).