Victòria del Futsal Aliança Mataró que posa setge a la segona plaça

Els mataronins guanyen 3-2 el Barceloneta i posen setge a la segona plaça

Futsal-boscoEl Futsal Aliança Mataró va guanyar a casa el Barceloneta per un ajustat 3-2 i es col·loca a només dos punts de la segona plaça. Els mataronins són quarts amb 35 punts, a un punt del tercer classificat que és el Barceloneta i a dos del segon que és el Parets. El líder del grup de Tercera Estatal és el Ripollet que té el títol de lliga i l’ascens encarrilat amb 47 punts.

Els mataronins van fer un partit molt seriós davant el tercer classificat i durant tota la primera part van tenir el partit controlat. Tot i això, el marcador al descans era d’empat a zero gràcies a l’actuació del porter barceloní que va salvar en diverses ocasions al seu equip.

Victòria in extremis

A la segona part Sergi Broto va transformar un doble penal per fer el primer gol del partit, però tot seguit els visitants van fer l’empat en una jugada una mica afortunada. El partit es va obrir amb els dos equips buscant la victòria i els visitants van colpejar primer fent l’1 a 2. Restaven pocs minuts per acabar el matx i el Futsal Mataró va sortir amb porter jugador. Després d’un temps mort local per reorganitzar l’atac amb superioritat, Miki culminava en gol una gran jugada col·lectiva i feia l’empat.

Faltava poc més d’un minut i els mataronins van continuar arriscant pressionant a dalt, aquesta ambició va tenir els seus fruits i Marc Caballeria va robar una pilota a dalt i va assistir al Miki Rodríguez perquè fes el definitiu 3-2 quan només quedaven 8’ segons per la botzina final.

Ara, aquesta setmana, l’equip descansarà i no tornarà a competir fins el dissabte 8 de març quan visiti la pista del Vilassar de Mar, un dels equips que ocupen llocs de descens, però que a la primera volta va donar la sorpresa i es va emportar els tres punts del Teresa Maria Roca.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - BARCELONETA 3-2

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Cristian Villarin, Sergio Picado, Carlos Villarin, Sergi Broto (1), Miki Rodríguez (2), Aniol Saiz, Carlos Cascales, Marc Caballeria, Adrià Tomas.