El Futsal Aliança salva un punt in extremis

El conjunt mataroní va empatar a dos gols a la pista del Sagarra de Santa Coloma de Gramenet

Mataró-CastelldefelsEl Futsal Aliança Mataró va salvar un punt in extremis de la seva visita a Santa Coloma de Gramenet després d’empatar a dos gols amb el Sagarra. Després d’aquest empat l’Aliança continua cinquè i ha sumat 19 dels darrers 24 punts possibles.

Els locals, que estan lluitant per no baixar, van sortir molts forts i al minut 5’ es van avançar en el marcador. El Futsal ho va intentar, però els locals es tancaven bé al darrere i no donaven gaires opcions, fins que al minut 12’ de joc Sergi Broto va fer l’empat a 1 amb el que es va arribar al descans. La segona part va començar com la primera, amb un Sagarra que sortia amb molta empenta i que es tornava a avançar en el marcador. El joc mataroní no va ser el de les darreres setmanes i es va optar per jugar amb porter jugador els darrers minuts per buscar l’empat. Quan faltaven dos minuts pel final Carlos Villarin va fer el gol de l’empat.

Esmentar que la notícia més positiva del cap de setmana va ser el retorn amb l’equip del capità Sergio Picado que encara no havia jugat cap partit de lliga per lesió.  

CFS SAGARRA - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 2-2

FUTSAL MATARÓ. Paquito Pares, Cristian Villarin, Sergio Picado, Sergi Broto (1), Cristian Sevilla, Marc Caballeria, Carlos Cascales, Aniol Saiz, Carlos Villarin (1), Miki Rodríguez i Sergio Murillo.

CLASSIFICACIÓ: Ripollet 35; Barceloneta i Parets 30; Lliçà d’Amunt 28; Futsal Aliança Mataró 25; Montsant i Lloret 22; Pineda 21; Arenys de Mar 18; Bosco Rocafort 17; Arenys de Munt, Vilassar de Mar i Manlleu 16; Sagarra 11; Bonaire 10; CN Caldes 0.