El juvenil A del Futsal Mataró aconsegueix l'ascens a Nacional

El conjunt mataroní l'any vinent jugarà a la màxima categoria estatal

Juvenil Futsal MataróAquest diumenge el juvenil A del Futsal Mataró va aconseguir l’anhelat ascens a Nacional després de superar a casa l’Hospitalet Bellsport 9 a 4. Gràcies a aquesta victòria davant el segon classificat els nostres continuen líders i ja s’ha assegurat matemàticament el segon lloc i l’ascens. Aquesta setmana, si els mataronins guanyen el darrer partit de lliga a terres andorranes davant el Sant Julià, es proclamaran campions de lliga.

Després de l’empat del Canet dissabte davant el filial de Les Corts, el Futsal Mataró sabia que si guanyava aconseguiria l’ascens a Nacional. Els mataronins van sortir a per totes i al minut 7’ de joc ja guanyaven 5 a 0 gràcies als tres gols de l’Eric Izquierdo i als altres dos de Marcel Catà i Oriol López. A partir d’aquí els visitants van reaccionar i amb una mica de sort i amb alguna que altra errada local van marxar al descans perdent només 5 a 3. Els vermells havien sortit molt forts, però s’havien adormit i tocava sentenciar la victòria i l’ascens a la segona part.

A la represa ben aviat Marcel Catà va posar terra de per mig amb el 6 a 3 i pocs minuts després Oriol López feia el 7 a 3. El matx semblava sentenciat, però els visitants no es rendien i van fer el 7 a 4. Amb aquest resultat l’Hospitalet va sortir a jugar amb porter jugador, però la gran defensa mataronina va evitar qualsevol reacció visitant. A més Marcel Catà (autor de 4 gols) va fer dos gols més que van acabar d’arrodonir la victòria final. Un cop acabat el matx els vermells van celebrar l’ascens a la màxima categoria estatal juvenil a la pista i van agrair el suport del nombrós públic que va omplir el pavelló.

PLANTILLA: Marcel Catà, Adrià Tomas, Mustafa Ceesay, Amar Ceesay, Pol Novo, Raul Pulido, Carles López, Oriol López, Aleix Mosqueda, Santiago Scaffidi, Cristian Coutinho, Eric Izquierdo i Quim Roig.
COS TÈCNIC: David Rivera (entrenador), Juan Toffalo (segon) i Tito Novo delegat.