Un Futsal Aliança Mataró reforçat empata a la pista del líder

El conjunt mataroní va empatar a 3 amb el Parets

130217 Futsal Mataró - Arenys de Mar 03El sènior del Futsal Aliança Mataró va empatar a tres a la pista del Futsal Parets, líder de la categoria i equip que està a només una victòria de proclamar-se campió de lliga i assolir l’ascens a Tercera Divisió.

Els mataronins van dominar els primers compassos del partit i ben aviat Sergio Picada va avançar els vermells. En el darrer tram de la primera part el Parets va reaccionar i amb dos gols va capgirar el marcador. A la represa el Futsal Mataró va tornar a controlar el matx i primer Heider i després Abdyck van capgirar el marcador. A manca de tres minuts pel final els locals van fer el definitiu 3 a 3 gràcies a un gol de rebot.

Ara, després d’aquest partit, el conjunt mataroní és quart a tres punts de l’Arenys de Mar que continua segon, tot i que l’Aliança Mataró té dos partits menys jugats. Diumenge a les 12 hores els mataronins reben la visita del Balsareny, en un matx on només val la victòria.

FS PARETS - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

FUTSAL: Paquito Parés, Jordi Matallana, David Recasens, Miguel Angel Rodríguez, Sergio Picado (1), Heider (1), Abdyck Gómez (1), Carlos Villarin, Carlos Cascales, Victor Trujillo (1), Txiki, Ricard Giralt