Victòria in extremis del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní guanya 3 a 4 a Sant Julià de Ramis gràcies a un gol en el darrer minut de Carlos Villarin

130427 Futsal-blanes1El sènior del Futsal Aliança Mataró va guanyar 3 a 4 amb més patiment de l’esperat a la pista del Sant Julià de Ramis, cuer del grup 1 de Territorial Catalana. Els vermells van fer una molt bona primera part i al minut 14’ de joc ja guanyaven 2 a 0 gràcies als gols d’un inspirat Carlos Villarin que últimament està veient porteria amb molta facilitat. Abans del descans Victor Trujillo, que portava més d’un any sense jugar per lesió, va fer el 0 a 3 amb el que es va arribar al descans.

A la represa el conjunt mataroní va disposar de diverses ocasions per sentenciar el matx, però l’Aliança va perdonar i va veure com els locals aprofitaven una errada mataronina per retallar diferències.

Aquest gol va omplir de moral els de casa, que a manca de dos minuts pel final aconseguia empatar el matx. Quedaven dos minuts i el Futsal Mataró estava empatant davant un equip que fins ara només ha sumat quatre punts. Els mataronins van arriscar i van sortir a jugar amb porter jugador i en el darrer minut de joc Carlos Villarin va fer el 3 a 4 definitiu que donava la victòria als vermells.

SANT JULIÀ DE RAMIS - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 3-4

FUTSAL: Paquito Pares, Jordi Matallana, David Recasens, Raul Pulido, Sergio Picado, Victor Bravo, Carlos Villarin (3), Carlos Cascales, Victor Trujillo (1), Txiki.