El Futsal Aliança Mataró goleja el Blanes

El conjunt mataroní guanya 10 a 2 a casa i continua lluitant per l'ascens a Tercera

130427 Futsal-blanes1El Futsal Aliança Mataró va fer un dels millors partits que se li recorden aquesta temporada i va guanyar 10 a 2 el Blanes, un equip que no va poder fer res per aturar el vendaval del joc mataroní. Després d’aquest triomf el conjunt mataroní continua viu en la lluita per l’ascens a Tercera Divisió. Ara mateix els mataronins són quarts a sis punts del segon i a dos punts del tercer classificat, però amb un partit menys, per tant si els vermells guanyen el matx ajornat davant el Can Calet,  es col·locarien tercers a només tres punts de la segona plaça.

El matx davant el Blanes va estar dominat de principi a fi pel conjunt vermell, Carlos Cascales va fer el primer gol de l’Aliança al minut set, cinc minuts més tard David Recasens feia el 2 a 0 i pocs minuts més tard primer Villarin i després Picado posaven el 4 a 0. Abans d’arribar al descans el Blanes gràcies a un rebot va fer el 4 a 1.

130427 Futsal-blanes

A la represa els mataronins van continuar jugant a plaer davant un rival que no trobava la manera de treure’s la pressió defensiva que feia el Futsal Mataró. Sergio Picado i Carlos Villarin van marcar dos gols a la segona part arrodonint d’aquesta manera el seu “hat-trick” particular. Els altres dos gols del segon temps van ser obra de Victor Bravo i Carlos Cascales.

130427 Futsal-blanes2

Aquest dissabte a les 16 hores de la tarda el Futsal Aliança Mataró visita la pista del Sant Julià de Ramis, cuer de la categoria.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - BLANES 10-2

FUTSAL: Ricard Giralt, Victor Bravo (1), Sergio Picado (3), Joan Jové, Txiki, Carlos Villarin (3), Carlos Cascales (2), David Recasens (1), Jordi Matallana, Paquito Parés.