Gerard Armillas subcampió de Catalunya de contrarellotge

El ciclista maresmenc del Huesca la Magia es va quedar a només 8 segons del campió

Gerard Armillas subcampió català de CRI

El passat 12 de maig la localitat tarragonina de Mont Roig del Camp es va celebrar el Campionat de Catalunya júnior de ciclisme en la modalitat de contrarellotge i prova puntuable per la Copa Catalana de ciclisme. Aquí un cop més hi va participar el ciclista maresmenc Gerard Armillas que corre amb el club aragonès del Huesca La Magia.

La prova tenia un dur recorregut de 14 km i després d’una intensa lluita el maresmenc va entrar a la meta amb només 8 segons més que el guanyador de la prova proclamant-se subcampió de Catalunya de la modalitat. A més dels punts aconseguits, en Gerard Armillas continua al grup capdavanter de la classificació de la Copa Catalana de Ciclisme.