Dura derrota de l’Advisoria Boet contra el Gran Canària

Les mataronines van caure per gairebé 30 punts de diferència a l’Eusebi Millan

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 24 Febrer 2020 12:50

Bàsquet Advisoria Boet - Gran Canaria

L’Advisoria Boet Mataró va tornar a perdre i continua estancat a la zona baixa de la classificació, en posició de descens. Per sort de les mataronines, els rivals amb els quals es troben empatades també van ser derrotats en els seus respectius partits i, per tant, continuen a prop de la salvació.

Les dones entrenades per Jordi Vizcaino van començar per davant en el marcador (23-20, min. 10), però poc duraria aquest domini. A partir del segon quart, les locals es van fondre en atac i les de Gran Canària es van imposar amb un parcial de 12 a 27 (35-47, min. 20).

A la represa, tots dos conjunts van estar més igualats i la diferència en el marcador pràcticament es va mantenir (52-67, min. 30). Tanmateix, en l’últim quart van acabar d’esvair-se totes les opcions locals. Les visitants van ser molt superiors en atac i de mica en mica van anar distanciant-se en l’electrònic fins a aconseguir una victòria contundent per 69 a 97.

Les de Mataró són 13es i, per tant, segueixen en posició de descens. No obstant això, continuen optant a la salvació, ja que només tenen un punt menys que les 10es.

Advisoria Boet 69 – 97 Gran Canària

Advisoria Boet: Garcia (10), Checa (2), Arbizu (6), Ruano (5), Hartmann (25) –cinc inicial– Tejedor (7), Timoner, Vila (6), Urbano (5), Arias (3).
Parcials: 23-20, 12-27, 17-20, 17-30.