L’Advisoria Boet no pot amb el Barça

Les mataronines van arribar a perdre per una diferència de 30 punts

Advisoria Boet - Barça

L’Advisoria Boet va acumular una altra derrota en el partit disputat aquest cap de setmana contra el Barça. Les mataronines van tenir moltes dificultats per trobar la cistella la major part del partit i van arribar a perdre de fins a 30 punts al final del tercer quart ((53-24, min. 30). En els tres primers períodes, les dones entrenades per Jordi Vizcaino només van poder anotar 8 punts en cadascun d’ells.

Les de Mataró veien com la diferència no deixava d’augmentar però en el tram final de partit va haver-hi un gir de guió i les taronges van ser molt superiors. Fins a 21 punts van anotar, mentre que en defensa només van deixar sumar 6 punts a les barcelonines. Tot i això, aquest últim esforç no va ser suficient per capgirar la gran diferència que hi havia al marcador i només va servir per maquillar el resultat final.

Amb aquesta derrota –i la victòria del Segle XXI, rival directe en la classificació– l’Advisoria es col·loca 13è, en posició de descens.

Barça 59 – 45 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Garcia (9), Checa, Arbizu (11), Ruano (10), Vila –cinc inicial– Tejedor, Timoner (2), Hartmann (6), Arias (7).
Parcials: 13-8, 21-8, 19-8, 6-21.